Victoria viser omsorg for patienter: Jeg tænker meget på dem!

Foto: Aller Foto

Sveriges kronprinsesse Victoria viser sin støtte til en gruppe af patienter, som er særlig udsatte i den svære tid med coronavirus.

Onsdag, 25. marts 2020 - af Ulrik Ulriksen

For Sveriges kronprinsesse Victoria er det vigtig at støtte alle landsmænd og -kvinder i coronakrisen.

Forleden henvendte kronprinsessen sig til Cancerfonden i Sverige og gav udtryk for sin støtte til alle kræftpatienter, hvis hverdag påvirkes voldsomt af coronavirus.

Kronprinsesse Victoria tænker på patienter

– Vi er mange, som føler en uro over den nye virkelighed, der følger med covid-19. Det er svært at forestille sig, hvordan situationen er for dem med kræftdiagnose samt for deres pårørende. Jeg tænker meget på dem og på den udsatte situation, de befinder sig i lige nu, siger kronprinsesse Victoria ifølge svenske medier som Expressen og Svensk Damtidning.

Nedsat immunforsvar

Patienter med kræft har ofte nedsat immunforsvar, og ifølge verdenssundhedsorganisationen WHO kan kræftpatienter risikere at blive ramt særlig hårdt af coronavirus.

Victoria er imponeret

– Jeg er imponeret af den store indsats, som ydes af alle, som arbejder for at støtte kræftpatienter i denne tid, både i sundhedssystemet og i Cancerfonden, lyder det fra kronprinsessen til Cancerfonden og alle Sveriges kræftpatienter.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan