Prinsesse Sofia og prins Carl Philip gik en tur i supermarked

Prinsesse Sofia og prins Carl Philip.

Prinsesse Sofia og prins Carl Philip.

Foto: MARTIN HØIEN/Billed-Bladet

Midt i coronakrisen i Sverige overraskede prinsesse Sofia og prins Carl Philip de fleste, da de tog en tur i supermarked for at vise deres støtte til landsmænd og -kvinder.

Lørdag, 28. marts 2020 - af Ulrik Ulriksen

Sverige prinsesse Sofia og prins Carl Philip har i coronakrisen arbejdet meget hjemmefra i Villa Solbacken.

Prinsesse Sofia forlod privaten

Torsdag formiddag overraskede Sofia og Carl Philip dog de fleste, da de tog en tur væk fra privaten for at tage en tur i supermarked.

Vigtigt symbol

Prinsesse Sofia og prins Carl Philip besøgte supermarkedet for symbolsk at vise deres støtte til dagligvarebutikker og virksomheder i hele Sverige, der er hårdt ramt af coronakrisen.

Hilste på de ældre kunder

- I morges var vi i ICA Kvantum i Värtahamnen for på behørig afstand at hilse på de ældre, som har adgang til butikken mellem kl. 07.00-08.00, inden alle andre kunder kommer hertil.
Vi talte også med Mathias og Henrik, som er ansvarlige for denne ICA-butik om vigtigheden af at være fleksibel og finde løsninger i en uvis tid som denne, lyder det fra Sofia og Carl Philip på de sociale medier.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Opfordring fra Sofia og Carl Philip

Carl Philip og Sofia opfordrede også alle til at hjælpe pårørende, som er i en risikogruppe, ved for eksempel at købe ind til dem.

Køb abonnement på BILLED-BLADET

Køb abonnement på BILLED-BLADET