Nu er arvestorhertug Guillaume og Stéphanie knyttet sammen

Det lykkdelige par, der nu er borgeligt viet. I morgen går turen til den flotte katedral, hvor den kirkelige vielse finder sted.

Det lykkdelige par, der nu er borgeligt viet. I morgen går turen til den flotte katedral, hvor den kirkelige vielse finder sted.

Foto: AOP

Det unge royale par er nu blevet knyttet sammen ved en borgelig vielse på rådhuset – Luxembourg jubler med det nygifte par.

Fredag, 19. oktober 2012 - af Jan Bergman

Stéphanie strålede, da hun sammen med sin ægtemand arvestorhertug Guillaume ankom til den borgelige vielsen. De mange fremmødte borgere i det lille hertugdømme jublede og fik det unge royale par til at stråle endnu mere.

Under ceremonien, hvor parret udvekslede deres ægteskabelige løfter, fik den belgisk-fødte Stéphanie samtidig statsborgerskab i Luxembourg, og umiddelbart efter tog parret på en kortege gennem gaderne i byen til stor jubel og glæde for de mange fremmødte borgere.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Borgerne i Luxembourg har blandt andet kunnet følge dagens store begivenhed på storskærme på byens store pladser.

Her til aften bliver det royale par fejret ved en fornem gallamiddag på slottet, hvor særligt indbudte og kongelige fra hele Europa deltager.