Kate og William får hjælp til julemaden af Den store bagedyst-dommer

Prins William, hertuginde Catherine og Mary Berry.

Prins William, hertuginde Catherine og Mary Berry.

Fotomontage: MEGA

Kate og William hylder de mange frivillige, der skal arbejde for velgørenhedsorganisationer i julen, med en festmiddag.

Lørdag, 7. december 2019 - af Malan Joensen

Prins William og hertuginde Catherine er protektor for en lang række velgørende organisationer.

I en del af organisationerne, der især hjælper hjemløse og andre udsatte, er der også frivillige, der skal arbejde juleaften og dermed være væk fra familien. Og dem hyldede Kate og William for nyligt ved et særligt arrangement, skriver flere medier deriblandt Hello Magazine.

For at gøre det ekstra festligt, spurgte de Mary Berry, 84-årig legendarisk TV-kok og dommer i "The Great British Bake Off", den britiske pendant til "Den store bagedyst", om hjælp til menuen. 

Parret ville gerne servere en fabelagtig middag med juletema for de frivillige, der skal arbejde juleaften, og Mary Berry ville gerne hjælpe.

Trekløveret forberedte den festlige aften på en særlig måde. Både Kate og William tog Mary Berry med på besøg til nogle af organisationerne, så bage-legenden med egne øjne kunne se, hvad organisationerne gør.

For eksempel var hun på et hemmeligt besøg med prins William på The Passage, der er et værested for hjemløse. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Forud for besøgene udtalte Mary Berry således: 

- Jeg er beæret over, at hertugen og hertuginden af Cambridge har inviteret mig med til at besøge fire af deres velgørenhedsprotektioner. Det vil være en særlig oplevelse af se de organisationer, der står deres hjerte nært og høre om, hvilken fantastisk støtte, organisationerne yder. Det kulminerer med en stor julefest, hvor jeg vil tilberede et festmåltid for dem.

Selve middagen blev afholdt i november, men den 16. december vil der på BBC blive sendt et program om hele herligheden, hvor man blandt andet vil kunne se Kate og William hjælpe med at pynte en flot juleroulade med marengs.