SØD JULEHILSEN: Mary, Frederik og børnene pynter juletræ

Foto: Kongehuset

Julen nærmer sig, og i den anledning har kronprinsfamilien fået lavet et sødt billede i forbindelse med, at de har lavet en sød julevideo-hilsen i skønne rammer bag Christiansborg Slot.

Torsdag, 12. december 2019 - af Ulrik Ulriksen

December flyver bare af sted, og julen nærmer. I den kongelige stald bag Christiansborg Slot har Kronprinsfamilien pyntet det store juletræ.

Undervejs i pyntearbejdet holdt Mary og Frederik og børnene en pause og lod sig fotografere sammen med et par snehvide heste. Det skete i forbindelse med, at kronprinsfamilien optog en sød video-julehilsen

Isabella og Josephine i fin form

Isabella og Josephine nød at være i selskab med familien og også med de flotte heste.

De to unge prinsesser elsker heste og går begge til ridning.

Fodrede hestene

Kronprins Frederik, kronprinsesse Mary, prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine hyggede sig gevaldigt i stalden, hvor de brugte god tid på at fodre hestene og pynte det store juletræ. 

Foto: Kongehuset

Den Kongelige Stald-Etat med tilhørende museer er åben for offentligheden og rummer ud over selve staldområdet et karetmuseum med en samling af historiske kongelige kareter og vogne, som anvendes ved officielle begivenheder, samt kareter og vogne udelukkende til museumsbrug.

Se kronprinsfamiliens juletræ

Det vil være muligt for besøgende at opleve juletræet, som kronprinsfamilien har pyntet. Stalden har åbent fra 13.30 – 16.00 hver dag undtagen mandag.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!