Prins Joachim: Roger Moore var et stort menneske

Prins Joachim

Prins Joachim

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

Det var en tydelig rørt prins Joachim, som kunne knytte en kommentar til vennen Roger Moores død, da prinsen deltog i EV Trophy Rally for el-biler.

Onsdag, 24. maj 2017 - af Henrik Salling

- Det er tragisk. Men han har levet et langt liv og et godt liv, fortalte prins Joachim, som gennem en lang årrække har været nær ven med den tidligere "James Bond", Sir Roger Moore, som døde den 23. maj.

Prins Joachim og Roger kendte blandt andet hinanden gennem deres arbejde i UNICEF.  Prins Joachim var berørt af vennens død, og tankerne gik først og fremmest til Kiki Tholstrup, som var Roger Moores danskfødte hustru.

Prins Joachim: Tanker til de efterladte

- Jeg sender selvfølgelig mine tanker til de efterladte, som på det seneste har været igennem en slem tid, sagde prinsen. Roger Moore døde af kræft efter kort tids sygdom.

- Nu ser vi tilbage på Rogers liv i taknemmelighed over at have kendt ham. Han var et stort menneske, sagde prinsen. Sir Roger Moore og Lady Kristina deltog ved flere lejligheder i fester i det danske kongehuse -  bl.a. brylluppet mellem prins Joachim og prinsesse Marie den 25. maj 2008.

Sir Roger og Lady Kristina til brylluppet mellem prinsesse Marie og prins Joachim i 2008. Foto: All Over

Sir Roger og Lady Kristina til brylluppet mellem prinsesse Marie og prins Joachim i 2008.

 

SE BILLEDERNE: Sir Roger Moore vil for altid stå som den mest elegante af James Bond'erne. Herunder har vi samlet et galleri med før-og-nu fotos af skuespillerne, der har spillet den legendariske filmspion

GALLERI: Se 007-stjernerne før og nu