MAGISK: Se de kongelige kvinder i forførende frost-farver

GALLERI: Kongelige kvinder i frost farver - NY

Kronprinsesse Mary er ligesom mange af de andre europæiske kongelige kvinder vild med fortryllende december-nuancer, der selvfølgelig sagtens kan bruges året rundt.

Tirsdag, 31. december 2019 - af Marianne Singer

Der har altid været noget fascinerende over sneen og isens mange smukke nuancer, der får farve ved at reflektere solens lys. 

Og det var da også netop de farver, der var med til at gøre Disneys succesfilm "Frost" om de to søstre, prinsesserne Anna og Elsa, ekstra magisk, da den udkom for seks år siden. 

Til både sommer og vinter 

Onsdag den 25. december har "Frost 2" premiere og det har inspireret BILLED-BLADET til at finde elegante og festlige kjoler, frakker og hatte frem i isblå, snehvid og sart turkis, som de kongelige kvinder har båret gennem tiden. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

De fantastiske farver er selvfølgelig ikke kun til vintergarderoben, men er blevet båret til både sommerbryllupper, festlige fødselsdagsfejringer, store jubilæer og hverdagsopgaver. 

I galleriet stråler blandt andre kronprinsesse Mary, prinsesse Marie, dronning Margrethe, kronprinsesse Mette-Marit, kronprinsesse Victoria, hertuginde Catherine og dronning Maxima i flotte frost-look.