Læs kronprinsesse Marys søde brev til Phillip Faber

Kronprinsesse Mary og Phillip Faber

Kronprinsesse Mary og Phillip Faber

Foto: Hanne Juul og Krestine Havemann

Kongehuset har delt et billede af det brev, kronprinsesse Mary har skrevet til chefdirigent for DR Pigekoret Phillip Faber, så alle kan læse Marys ord om sit sangønske til morgensang på DR1 søndag den 29. marts.

Lørdag, 28. marts 2020 - af Pia Meisner

Kongehuset har på Instagram-profilen Det Danske Kongehus delt det brev, som kronprinsesse Mary har sendt til dirigent Phillip Faber.

I brevet fortæller kronprinsesse Mary blandt andet, at hun netop har valgt den smukke godnatsang "Solen er så rød mor", fordi mange børn i disse corona-tider har mange spørgsmål og bekymringer.

- Det er også en sang, vi har sunget om aftenen hjemme hos os og en sang, vi holder meget af, afslører kronprinsesse Mary i brevet.

Du kan se brevet her:

Hele brevet lyder: 

- Kære Phillip Faber, 

I disse dage mærker vi alle, hvor meget familie, venner og og andre sociale relationer betyder for os. Og hvad det gør ved os, når den del af vores liv mangler. Fællesskaber er, som vi ved, enormt vigtige for os hver især. Det ligger dybt forankret i den danske kultur at samles om sang. Og fællessangen om morgenen minder os om, at fællesskaber fortsætter, selvom vi ikke kan være sammen lige nu. 

Jeg har ønsket sangen "Solen er så rød mor" - en smuk godnat-sang, som handler om de spørgsmål, børn kan have lige inden, de skal sove. Og lige nu har børn særligt mange spørgsmål og bekymringer. Det er også en sang, vi har sunget om aftenen hjemme hos os og en sang, vi holder meget af. 

Tak for det fine initiativ, som styrker vores fælleskab, når vi har mest brug for det. 

Mary