Kronprinsesse Mary fortalte om dronningen og prinsgemalens vidunderlige dage

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

Da kronprinsesse Mary var til stor festmiddag for nylig, holdt hun tale. Mary nævnte i en helt særlig sammenhæng prins Henrik og dronning Margrethe.

Onsdag, 11. december 2019 - af Ulrik Ulriksen

På en stor aften på det fornemme Platan Heritage Hotel i Indonesien var kronprinsesse Mary i centrum.

Kronprinsessen holdt en flot tale i anledning af markeringen af 70-års jubilæet for de diplomatiske forbindelser mellem Danmark og Indonesien.

Kronprinsesse Mary takkede

Mary takkede for den særlige gæstfrihed og varme, hun oplevede i Indonesien, og i den sammenhæng nævnte kronprinsessen sin afdøde svigerfar prins Henrik samt dronningen, der i 2015 var på statsbesøg til Indonesien.

Henrik og Margrethes vidunderlige tur

- Den særlige gæstfrihed er helt sikkert en af årsagerne til, at hendes Majestæt dronningen har så gode minder fra sit besøg her, sagde kronprinsesse Mary og fortsatte.

- I løbet af det første danske statsbesøg til Indonesien for fire år siden tilbragte Hendes Majestæt og hendes nu afdøde mand prins Henrik et par vidunderlige dage her i Borobudur på Central-Java og i Yogyakarta, lød det med særlig stærk røst fra kronprinsessen.

Dronning Margrethe og prinsgemalen fik en statelig modtagelse, da de gæstede Indonesiens præsident. Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET

Dronning Margrethe og prinsgemalen fik en statelig modtagelse, da de gæstede Indonesiens præsident.

Alt om kronprinsesse Mary i Indonesien

Mary sluttede talen af med at udbringe en skål på indonesisk, hvilket imponerede alle i selskabet.

I BILLED-BLADET nr. 50 får du alle de fantastiske billeder af kronprinsessen på det spændende arbejdsbesøg i Indonesien, hvor hun blandt andet besøgte verdens største buddhistiske tempel og spiste frokost på paladset hos sultanen i Yoyakarta.

Nyd billeder af kronprinsesse Marys flotte festgarderobe i galleriet herunder:

GALLERI: Kronprinsesse Marys festgarderobe (Foto: ALLER MEDIA)