JULEHYGGE: Isabella, Josephine og Vincent lavede sjov på skøn søndagstur i skoven

På en hyggelig søndag i skoven lavede prinsesse Isabella og hendes små søskende spilopper. Her på denne skønne 8. december kan du nyde et gensyn med kongehusets unge generation i topform.

Søndag, 8. december 2019 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsparrets børn, prinsesse Isabella samt tvillingerne, prinsesse Josephine og prins Vincent, var fulde af sjov og spilopper, da de en hyggelig søndag i 2018 overværede Hubertusjagt fra Eremitageslottets balkon.

Der blev hoppet, danset og klappet med stor entusiasme, da kronprinsparrets børn, prinsesse Isabella og hendes små søskende, prinsesse Josephine og prins Vincent overværede den traditionsrige jagt oppe fra balkonen på Eremitageslottet.

Holdt varmen i kulden

Vejret var køligt, og det så bestemt ud til at hjælpe med at give de kongelige børn varmen at give den gas og få hinanden til at grine lidt. 

Fulde af liv og glæde

Kronprins Frederik og kronprinsesse Marys dejlige børn er da også kendt for at være fulde af liv og glæde, og det var igen tydeligt fra start til slut på skovturen nord for København. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Gang i galoppen

Det vakte naturligvis også flere gange begejstring hos de små at se de mange ryttere og heste i fuld galop ude i de grønne områder.

Glæd dig til at følge med i den royale julehygge-serie hele december måned lige her hos os.