JULEHYGGE: Athena og Henrik så på sæler og fodrede hvalen Freja

I dag skal der hygges til den helt store julemedalje, for det er den 7. december. Nyd her gensynet med Prinsesse Athena og storebror Henrik, der med farmand prins Joachim besøgte et helt specielt sted.

Lørdag, 7. december 2019 - af Ulrik Ulriksen

Der var fart over feltet fra det sekund, prinsesse Athena og prins Henrik trådte ind i Fjord&Bælt i Kerteminde på en dejlig dag i 2017.

Sød overraskelse

Prins Joachim havde som en sød overraskelse taget sine to yngste børn med til centrets 20-års jubilæum, og det var et stort hit hos de kongelige børn.

Klappede marsvinet

Især den nyrenoverede underhavstunnel vakte begejstring hos prinsesse Athena, mens fodringen af marsvinet Freja gjorde størst indtryk på prins Henrik.

Begge børn fik også lov til at klappe marsvinet, som er den eneste ynglende hvalart i de indre danske farvande.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Stolt protektor

Prins Joachim har været protektor for Fjord&Bælt, siden centret åbnede i 1997, og han nød at se sine to yngste børn i fin form. B

Athena og Henrik fortalte

BILLED-BLADETs hofreporter Marianne Singer fik en god snak med Athena og Henrik og oplevelserne i centret og om mødet med den lille hval – marsvinet Freja.

Meget mere julehygge

Glæd dig til at følge med, når vi skruer endnu mere op for december-hyggen denne weekend og resten af december med vores royale julehygge-serie.

BILLED-BLADET nr. 49, 2019 Foto: Aller Media

BILLED-BLADET nr. 49, 2019