JULEBILLEDER: Philippe og Mathilde samlede familien i julepyntet palads

GALLERI: Belgisk julekoncert 2019 (Foto: Mega)

I pragtfulde rammer på et julepyntet palads lyttede den belgiske kongefamilie først til den traditionelle julekoncert og stillede derefter op til et dejligt gruppeportræt.

Torsdag, 19. december 2019 - af Marianne Singer

Det var en glad og stolt kong Philippe af Belgien, 59, der ankom til kongehusets årlige julekoncert i selskab med sin stilfulde hustru, dronning Mathilde, 46, og deres fire dejlige børn, kronprinsesse Elisabeth, 18, prins Gabriel, 16, prins Emmanuel, 14, og prinsesse Eléonore, 11.

Koncerten fandt sted i det kongelige palads i Bruxelles, der var overdådigt pyntet med et kæmpestort juletræ, der strålede i gyldne farver og en fin julekrybbe med menneskestore figurer.

Stemningsfuld koncert

Med til den stemningsfulde begivenhed var også kongens forældre, kong Albert og dronning Paola, samt kongens bror, prins Laurent og hans hustru, prinsesse Claire, og deres datter, prinsesse Louise.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Derudover deltog også kongens søster, prinsesse Astrid, og hendes mand, prins Lorenz.

Under koncerten, der fandt sted for at takke kongeparrets samarbejdspartnere for deres indsats i det forgangne år, spillede musikere fra Queen Elisabeth Music Chapel blandt andet stykker fra  Johann Sebastian Bach og Felix Mendelssohn.