Ian Ziering fra Beverly Hills skal være far igen

Ian og Erin Ziering

Ian og Erin Ziering

Foto: AOP

Ian Ziering, bedre kendt som Steve Sanders fra den populære TV-serie "Beverly Hills 90210", skal være forælder igen sammen med sin kone Erin Ziering.

Torsdag, 1. november 2012 - af Peter Hastrup & Maria Bendixen

Ian og Erin Ziering, der begge er 48, blev gift i 2010 og de er begge lykkelige over Erins graviditet. Parret er glade for at det er lykkedes Erin at blive gravid igen, da de begge nærmer sig 50.

- Jeg føler mig velsignet, fordi jeg har en famille, sådan som jeg altid har ønske mig. At få barn nummer to er virkelig en drøm, der går i opfyldelse, fortæller Ian til det amerikanske ugeblad People.

Man kender Ian fra den populære TV-serie "Beverly Hills", hvor han spillede den kække og lettere uansvarlige collegestuderende Steve Sanders. Serien, der blev vist første gang i 1990, kører stadigvæk på TV-skærmen. Den har allerede skrevet sig ind i amerikansk historie, og har sikret Ian Ziering og hans medskuespillere, Jason Priestley, Shannon Doherty og Luke Perry den luksuriøse tilværelse de fleste af stjernerne nyder i dag.

Erin og Ian glæder sig begge til familieforøgelsen. Erin fortæller, at hun igen venter en pige og, at hun skal føde til maj. De har endnu ikke valgt et navn til den lille pige. Ægteskabet med Erin er Ians andet ægteskab. Han var gift med den kendte Playmatemodel Nikki Schieler Ziering i 5 år indtil deres skilsmisse i 2002.

- Det var ikke en grim skilsmisse. De voksede fra hinanden, sagde Nikkis veninde Claudia Jordan i 2002.

Erin og Ian har forklaret deres 18 måneder gamle datter, Mia Lauren, om hendes mors graviditet.

- Vi har peget på Erins mave og fortalt hende (Mia), at der er en baby i den, og nu peger hun selv og siger "baby", beretter den stolte far.