Husker du krokodillejægeren Steve Irwin? Hans unge søn går i fars fodspor

Steve Irwin, Terri Irwin, Robert Irwin og Bindi Irwin ved Roberts to-års fødselsdag

Steve Irwin, Terri Irwin, Robert Irwin og Bindi Irwin ved Roberts to-års fødselsdag

Foto: All Over

Han var helt lille, da hans berømte far, krokodillejægeren Steve Irwin, døde. I dag er 13-årige Robert Irwin selv på vej til at blive verdensberømt for sit særlige forhold til vilde dyr.

Søndag, 19. februar 2017 - af Ulrik Ulriksen

Det var et kæmpetab for familien og en masse fans, da den australske krokodillejæger og TV-personlighed Steve Irwin, 44, døde den 4. september 2006 under optagelserne til et program om farlige dyr under vand. Irwin var på optagelse ved Port Douglas i Queensland, Australien, da han blev stukket flere gange af en giftig pilerokke. 

 

13-årige Robert Irwin Foto: All Over

13-årige Robert Irwin

Robert Irwin er manden i huset

Sønnen Robert var ikke engang fyldt tre år, da hans far døde. Alligevel har hans far sat sig så mange spor, at den efterhånden store teenagedreng slægter ham meget på i enhver forstand.  I dag er Robert manden i huset hos sin mor Terri og storesøster Bindi, og han opfører sig langt hen ad vejen som sin legandariske far, når der er vilde dyr i nærheden. Især krokodiller har Robert et godt tag på.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

 

Er ved at blive stjerne

Robert Irwin er for alvor ved at blive en verdensstjerne, efter at han for nylig var gæst i det amerikanske talkshow "The Tonight Show" med Jimmy fallon som vært. Roberts far  var i sin tid gæst i samme show, da  værten hed Jay Leno. I løbet af showet forleden gav Robert udtryk for, hvor stor en ære det var at følge i sin fars fodspor som gæst i verdens mest populære talkshow.

I studiet havde Robert Irwin, ligesom hans far i sin tid havde, taget flere eksotiske dyr med, som han præsenterede for seerne og Jimmy Fallon. Et af dyrene var en baby-krokodille. Men Robert havde såmænd også medbragt en kæmpe kvælerslange.