Caroline Wozniacki indstiller tenniskarrieren

Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki

Foto: Mega

Hun har sat dansk tennis på verdenskortet, men nu indstiller Caroline Wozniacki sin professionelle tenniskarriere.

Fredag, 6. december 2019 - af Laura Dalgård Hansen

Hun har vundet stribevis af imponerende tennissejre, men den tid er snart forbi for den danske verdensstjerne Caroline Wozniacki.

Hun indstiller nemlig sin professionelle tenniskarriere. Det meddeler hun via sin Instagram-profil.

Caroline Wozniacki har mange mål

- Jeg har altid sagt til mig selv, at når tiden kommer, hvor der er ting uden for tennisbanen, jeg hellere vil lave, så er tiden kommet til at sige stop, skriver hun blandt andet.

- I de seneste måneder har jeg indset, at der er meget mere uden for banen, som jeg gerne vil opnå. At blive gift med David var et af de mål, og at starte en familie med ham - mens jeg stadig rejser rundt i verden og sætter fokus på leddegigt (et projekt, der er på vej) - er lidenskaber som jeg vil beskæftige mig med i fremtiden.

Caroline Wozniacki: Det er ikke et farvel

29-årige Caroline Wozniacki har spillet tennis på professionelt plan, siden hun var 15, men nu er det altså snart slut.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

»Så med dette annoncerer jeg i dag, at jeg lader mig pensionere som professionel tennisspiller efter Australian Open i januar. Det har intet at gøre med mit helbred, og det er ikke et farvel. Jeg ser frem til at dele min spændende rejse i fremtiden med jer alle! Til sidst vil jeg sige tak af hele mit hjerte til fans, venner, sponsorer, mit hold og specielt min far som træner, min mand og min familie for årtiers støtte. Uden jer kunne jeg aldrig have gjort det her!,« slutter Caroline Wozniacki.