Michelle og Barack Obamas søde døtre: Se hvor store de er blevet

Michelle Obama, Barack Obama, Sasha Obama, Malia Obama

Michelle Obama, Barack Obama, Sasha Obama, Malia Obama

Foto: Mega

13 er er gået, siden de første gang indtog rampelyset. I dag er Malia og Sasha blevet to voksne, smukke kvinder. Se det søde foto herunder

Torsdag, 28. november 2019 - af Niels Burgos

Det var den 4. november 2008, at hele verdens opmærksomed første gang blev rettet mod de to piger. Sasha var bare syv år; storsøster Malia 10 år. Deres far, Barack Obama, var netop blevet valgt som USA's 44. præsident - og den første, farvede præsident i USA's historie. Sammen med deres nu verdensberømte far og deres smukke mor, Michelle, indtog de to små piger - måske lidt betuttede - scenen i Grant Park, Chicago, til den store valgfest, hvor amerikanere i hundretusindevis fejrede deres nye præsidentfamilie.

 

Siden er tiden gået - ja, fløjet af sted. En ny mand sidder i Det Hvide Hus, mens Barack og Michelle har trukket sig mere tilbage fra offentligheden. Malia studerer i dag ved det ansete Harvard Universitet - mens Sasha læser på Michigans universitet. Men selv om pigerne er blevet voksne og selvstændige, holder familien Obama fast i det, der haft højst prioritet, selv i årene i Det Hvide Hus: Det stærke familiesammenhold.

Og ved den årlige Thanksgving-fest, som er et af højdepunkterne i USA, når det gælder familien, var Den lille Obama-familie naturligvis samlet.  Michelle Obama bragte i den anledning et sødt foto på sin Instagram-side - og du kan se de smukke mennesker herunder:

View this post on Instagram

From our family to yours, #HappyThanksgiving!

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on

 

 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan