Roger Moore fik klø af sine koner

Kiki Tholstrup og Roger Moore

Kiki Tholstrup og Roger Moore

Foto: Lars H. Laursen

Som James Bond havde Roger Moore fuld kontrol over kvinderne, men han afslører nu, at han i privatlivet var offer for hustruvold.

Torsdag, 13. september 2012 - af John Lautrup

Fire gange har den 84-årige Roger Moore været gift, og i de to første ægteskaber måtte han dukke sig for flyvende tepotter og mursten. Kradsemærker og sæbeøjer hørte også til dagens orden. Vel at mærke på ham. Roger Moore var simpelthen offer for hustruvold, afslører han ifølge Ekstra Bladet i et interview med Piers Morgan, som bliver sendt på britisk TV i morgen.

Han blev gift første gang i 1946 med skøjtestjernen Doorn Van Steyn, og det viste sig snart, at hun var mindst lige så dygtig med næverne som til pirouetter på isen.

- Hun kradsede mig. Når jeg besøgte min mor, blev hun dybt chokeret over at se de ar, jeg havde, fortæller Roger Moore, som efter syv år som boksebold havde fået nok af at blive slået på og flået i.

- Ægteskabet var dødsdømt, siger han og tilføjer, at hun også en gang smed en potte med brandvarm te efter ham.

Parret blev skilt i 1953, og samme år fandt han sammen med sangerinden Dorothy Squires, uden at volden dog stoppede af den grund.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan


- Hun havde et iltert temperament! For at undgå de værste konfrontationer plejede jeg at spille på min guitar. En dag sad jeg på kanten af bordet og klimprede lidt. Hun var hidsig over et eller andet, men jeg tog mig ikke af det og BANG .., pludselig rev hun guitaren ud af hænderne på mig og smadrede den ned i hovedet på mig, fortæller Roger Moore.

Hustruvolden i ægteskabet med Dorothy Squires toppede, da hun fangede ham i utroskab.

- Hun kastede en mursten gennem mit vindue, fortæller han om episoden, der endte blodigt og med politiets indblanden.

Ægteskabet sluttede i 1968, og året efter giftede Roger Moore sig med italieneren Luisa Mattioli. Det holdt til 1996, hvor halvt danske Kiki Tholstrup kom ind i billedet. De blev gift i 2002, og nu er der tilsyneladende gået 10 fredsommelige år, hvor han ikke har måttet kæmpe mod en hysterisk kone.