Ellen Hillingsø: Derfor er far og jeg nære

Ellen Hillingsø med sin far, Kjeld Hillingsø

Ellen Hillingsø med sin far, Kjeld Hillingsø

Foto: Jesper Sunesen

Ellen og Kjeld Hillingsø har et tæt far-datter-forhold. Én af grundene er, at de hjælper hinanden med praktiske ting.

Lørdag, 14. december 2019 - af John Lautrup

Ellen Hillingsø, 52 år, har et ualmindeligt tæt og godt forhold til sin far, Kjeld Hillingsø, 84 år. Det er der en god grund til, herunder at de bor dør om dør i Hellerup. 

- En god relation skal man arbejde på. Ligegyldigt om det er familie, venner eller kolleger. Det er noget, man skal arbejde for og gøre sig umage med. Det er et valg, man skal træffe. Du kan vælge at hidse dig op over noget. Men du kan også vælge at lade være. At være overbærende. I familier kan der jo være mange følelser i klemme. Og når der er følelser i klemme, er det et rigtig godt råd at sørge for at lave noget praktisk sammen. Hvor man hjælper hinanden med for eksempel at lufte hunden, tømme postkassen eller købe ind. Så bliver det ikke så belastet, forklarer Ellen og høster bifald hos sin far. 

- Hovedbudskabet må være, at man skal arbejde for det. Du må ikke slappe af. Du må ikke sige, at det her går af sig selv. For ingenting går af sig selv. Man må arbejde på alt, også på at opretholde det gode familieforhold, siger Kjeld Hillingsø.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

- TV