Camilla og Camilla får grineflip i Masterchef

Camilla Miehe-Renard og Camilla Ottesen
Camilla Miehe-Renard og Camilla Ottesen
Foto: TV3

Camilla Miehe-Renard og Camilla Ottesen dyster mandag aften udi madlavningskunsten.

Mandag, 22. april 2013 - af Helle Skram de Fries

- Vi har grinet så meget, at de næsten var nødt til at stoppe optagelserne undervejs, fortæller Camilla Gohs Miehe-Renard til Billed-Bladet.dk.

I aften kommer hun og Camilla Ottesen på skærmen i TV3's "Masterchef Special". De to Camilla'er har i flere år været tætte venner. De var begge gravide, da Camilla Ottesen boede i lejligheden lige overnover Camilla Miehe-Renard i Gothersgade ved Søerne i København. 

- Vi afløste nærmest hinaden på Rigshospitalet, hvor vi fødte med få dages mellemrum, fortæller Camilla Miehe-Renard, der blev mor til Sophy 18. november for otte år siden. Fem dage senere, 23. november, var det  Camilla Ottesens tur til at blive mor for første gang, da hun fik sin søn Viggo.

- Vi har lavet mad til hinanden og hinandens familier masser af gange, men vi har aldrig lavet mad sammen. Det har været lærerigt og virkelig, virkelig sjovt, fortæller Camilla Miehe-Renard.

Hvor langt de to navnesøstre når i "Masterchef Special" skal ikke afsløres, men det er uden tvivl både kulinarisk oplysende og seriøst underholdende, når de to smukke kvinder i aften kl. 19.00 på TV3 afslører, hvad de dur til iført Masterchef-forklæde og går i krig med divserse køkkenredskaber og mad-ingredienser.