TV 2 afslører: Det her er aldrig sket før

Foto: Martin Høien

Rigtig mange følger hver dag med i "Tinka og Kongespillet", og i sidste uge blev alle syv afsnit af julekalenderen de mest sete programmer på hele ugen.

Tirsdag, 10. december 2019 - af Laura Dalgård Hansen

Hvis man er en af dem, der sidder hjemme foran fjernsynet og følger med i ”Tinka og Kongespillet” hver aften, er man bestemt ikke alene.

Omkring en million følger Tinka, Lasse og Fileas’ strabadser i december måned, og det har resulteret i en vaskeægte julekalender-rekord.

Tinka sætter rekord 

Hver uge offentliggør Kantar Gallup den forgangne uges mest sete programmer, og her er det ikke til at komme uden om ”Tinka og Kongespillet”.

På top 20 over sidste uges mest sete programmer kan man nemlig finde alle syv afsnit af julekalenderen. Og de ligger vel at mærke alle sammen i top.

- Ugens seertalshitliste fra Kantar skriver danmarkshistorie. Aldrig tidligere i seermålingernes historie siden 1992 har én julekalender indtaget alle de syv førstepladser på ugens hitliste, fortæller redaktør hos TV 2, Michael Hansen.

Flotte seertal til "Tinka og Kongespillet" 

Sidste uges målinger viser, hvor mange der har set ”Tinka og Kongespillet” fra den 2. december til og med den 8. december.

Søndag (8/12) og mandag (2/12) fulgte henholdsvis 1.040.000 og 1.033.000 seere med i ”Tinka og Kongespillet” på TV 2, og det var ugens to højdespringere.

Seertallene kan vise sig at blive endnu højere, når Kantar seer-undersøgelsen i næste uge offentliggør de officielle og konsoliderede seertal. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Også ugen forinden var "Tinka og Kongespillet" det mest sete program. Afsnittet den 1. december blev set af hele 1.393.000.