TILLYKKE: Mille Dinesen fylder 43 år

Mille Dinesen.

Mille Dinesen.

Foto: Lars H. Laursen

Skuespilleren Mille Dinesen, der især er kendt for sine TV-roller som Rita og Nynne, kan fejre sin 43-års fødselsdag.

Fredag, 17. marts 2017 - af Karina Didriksen

Skuespiller Mille Dinesen fik sit gennembrud som den komiske karakter Nynne i filmen af samme navn i 2005, og her, 12 år senere, kan hun nu fejre sin 43-års fødselsdag.

Skuespilleren blev uddannet ved Statens Teaterskole i 2004, og et år efter, at filmen om Nynne havde premiere, fik hun hovedrollen i TV3-serien om netop denne karakter, ”Nynne”.

Selv om Mille Dinesen også har medvirket i forskellige film, så er det hendes TV-roller, som hun er mest kendt for. Senest i rollen som folkeskolelæreren Rita i den populære TV 2-serie. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Mille Dinesen vender tilbage som Rita

Mille Dinesen landede rollen i ”Rita” i 2012, og efter tre sæsoner har TV 2 netop bekræftet, at der kommer en fjerde sæson med skuespilleren i hovedrollen.

Sidste år bevægede Mille Dinesen sig fra film- og TV-scene til dansegulv, hvor hun og dansepartner Mads Vad fik en andenplads i ”Vild med dans”.

Senere på året skal hun spille med i forestillingen ”Privatliv” på teatret Aveny-T i København.

LÆS MERE: Mille Dinesen kæmper med sin generthed

Privat dannede skuespilleren i flere år par med manageren Thomas Busch, men tidligere på året afslørede hun over for Femina, at de ikke længere er kærester. Parret fik ingen børn.