Søren Brostrøm: Jeg savner at være læge

Søren Brostrøm

Søren Brostrøm

Foto: Ritzau Scanpix

I mange år har Søren Brostrøm arbejdet som læge, og nu er han embedsmand i sundhedsstyrelsen. Han hjælper Danmark ud af krisen, men han savner også sit gamle job.

Tirsdag, 31. marts 2020 - af Laura Dalgård Hansen

Hele Danmark er kommet på fornavn med sunhedsstyrelsens sympatiske direktør, Søren Brostrøm, som med stort overblik og ro nærmest dagligt fortæller danskerne om den nyeste corona-udvikling.

Søren Brostrøm er uddannet læge, og inden han blev embedsmand i sundhedsstyrelsen arbejdede han som gynækolog og fødselslæge i næsten tyve år. Og han savner sit gamle job.

Søren Brostrøm var dømt til at blive læge 

- Hver dag. Det har jeg gjort lige siden, jeg forlod det kliniske arbejde, fortalte Søren Brostrøm, da han lørdag aften var med i TV 2-programmet ”Danmark står sammen”.

Han kommer ud af en lægefamilie, og det har altid ligget i kortene, at det også var den vej, han skulle gå.

- Jeg tror et eller andet sted, jeg var dømt til at blive læge. (…) Da jeg blev færdig i gymnasiet, var det det, jeg ville være, og jeg har aldrig fortrudt. Nu har jeg ikke været rigtig læge i ni år, men jeg er det stadig væk inden i, fortalte sundhedsstyrelsens sympatiske direktør.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Og i disse tider er der helt sikkert mange, der er glade for, at Søren Brostrøm i dag er embedsmand i sundhedsstyrelsen, så han kan være med til at hjælpe Danmark ud af krisen.  

Foto: TV 2
Søren Brostram har haft nogle meget travlte uger, og lørdag aften var han med i TV 2-programmet "Danmark står sammen".