Så er det slut: Ikke mere Beverly Hills 90210

Gabrielle Carteris (Andrea), Tori Spelling (Donna), Brian Austin Green (David), Jason Priestley (Brandon), Shannen Doherty (Brenda), Jennie Garth (Kelly) og Ian Ziering (Steve).

Gabrielle Carteris (Andrea), Tori Spelling (Donna), Brian Austin Green (David), Jason Priestley (Brandon), Shannen Doherty (Brenda), Jennie Garth (Kelly) og Ian Ziering (Steve).

Foto: Fox

Tv-selskabet stopper serien, der bragte alle de gamle stjerner sammen igen. Og de elskede skuespillere er skuffede og chokerede.

Fredag, 8. november 2019 - af Niels Burgos

- Vi havde så mange historier at fortælle, som kunne være fortsat sæson efter sæson, siger en åbenlyst skuffet Tori Spelling til The Hollywood Reporter.

Udtalelelsen kommer efter, at tv-selskabet FOX har meddelt, at det er uigenkaldeligt slut med genforenings-serien med alle de oprindelige skuespillere fra den legendariske "Beverly Hills 90210".

Det betyder et sidste farvel til  Brandon, Kelly, Donna, David og de andre - som ellers havde ventet sig meget af den nye serie, der bragte dem sammen igen - 30 år efter det allerførste afsnit af "Beverly Hills 90210" havde premiere. Ideen til den nye serie stammede fra Tori Spelling (seriens Donna)  og Jennie Garth (seriens Kelly) - og ifølge The Hollywood Reporter kommer aflysningen af serien som et chok for skuespillerne, der havde regnet med, at serien skulle køre i flere sæsoner.

Den originale er stadig et hit

Genforenings-serien fik dog kun lov at køre i seks afsnit - og nåede aldrig at blive det helt store hit hos hverken publikum eller anmeldere. Og slet ikke hvis man sammenligner med "originalen", der havde premiere i 1990 og tog hele verden med storm. Tv2.dk skriver, at "Beverly Hills 90210" blev den største seersucces, TV 2 nogensinde har haft, når det kommer til reklameindtægter og antal afsnit. Den fik premiere på TV 2 i 1992 - og sendes stadig på kanalen her 27 år efter. Så den gode gamle, har vi heldigvis stadig!

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan