Josephine Højbjerg overrasket: Jeg var totalt i chok

Foto: Thomas Laursen

Josephine Højbjerg havde regnet med, at det var slut med at spille Tinka efter "Tinkas Juleeventyr", men heldigvis gik det anderledes.

Fredag, 13. december 2019 - af Laura Dalgård Hansen

Der er uden tvivl mange, der blev glade, da det blev afsløret, at endnu en julekalender om halvnissen Tinka var på vej.

Josephine Højbjerg var i chok

Og også 16-årige Josephine Højbjerg, der spiller Tinka, blev jublende glad, da hun blev spurgt, om hun ville trække i nissekostumet igen.

- Jeg var totalt i chok. Men jeg blev megaglad, og det var et ja med det samme, fortæller Josephine Højbjerg til BILLED-BLADET.

Hun blev spurgt, om hun ville være med i endnu en julekalender i 2017 - allerede inden ”Tinkas Juleeventyr” var blevet sendt i fjernsynet.

Josephine Højbjerg er klar på mere Tinka

- Når man laver film eller serier, er der chance for en 2’er, hvis det går godt, men sådan er det ikke nødvendigvis med en julekalender, så det kom virkelig som en overraskelse. 

Josephine Højbjerg elsker hele Tinka-universet, og hvis lejligheden skulle byde, er hun klar på endnu en omgang julekalender.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

– Jeg ved overhovedet ikke, om der kommer mere fra Tinkas verden. Men jeg er klar til at lave det, hvis det er. Jeg er glad for hele historien og universet, så det ville jeg ikke sige nej til! understreger Josephine med et stort Tinka-smil.