Johns farvel i Hjem til gården: Jeg er ikke ærgerlig

John fra Hjem til gården

John fra Hjem til gården

Foto: Lotta Lemche/TV 2

Spændingen var intakt lige til det sidste, men det blev John, der trak det korteste strå i aftenens tvekamp i "Hjem til gården".

Søndag, 12. maj 2019 - af Laura Dalgård Hansen

Det var lige ved og næsten for 37-årige John, der måtte se sig slået af Tom lige inden den store finale i ”Hjem til gården” på TV 2.

John blev valgt som førstekæmper, fordi han endnu ikke havde prøvet at være i tvekamp, og han skulle derfor selv vælge sin modstander.

- Der var kun virkelig gode modstandere tilbage inden for alle felter, forklarer John, der valgte Tom som sin modstander.

- Så jeg ryger på detaljen, forklarer han.

 

Jeg er ikke ærgerlig over det

John førte ellers et godt stykke inde i kampen, hvor de to dystede på viden, men efter de ni spørgsmål stod det uafgjort, og vinderen skulle derfor findes i såkaldt "sudden death".

Her trak John det korteste strå, og han er derfor ude af konkurrencen.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

- Det er super irriterende, at jeg ryger lige inden finalen, men jeg har fået en kæmpe oplevelse, så jeg er ikke ærgerlig over det, forklarer han.

- Jeg ville gerne være blevet til den bitre ende, men på den anden side: Det jeg kom for, var at få en oplevelse og rykke ved mig selv, og jeg kom væsentlig længere end forventet.

Søndag den 26. maj kl. 20.00 skal vinderen af ”Hjem til gården” findes, og finalen står mellem Tom, Peter, Anna og Rikke.

Få et gensyn med alle årets "Hjem til gården"-deltagere i galleriet herunder. 

GALLERI: Deltagere i Hjem til gården 2019 (TV 2)