Jenna Bagge fra Vild med dans jubler: Jeg har bestået

Jenna Bagge

Jenna Bagge

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

Den smukke danser Jenna Bagge fra "Vild med dans" har netop afsluttet sidste eksamen, og kan nu kalde sig folkeskolelærer.

Lørdag, 30. juni 2018 - af Christinna Braun

Jenna Bagge, der har fire gange tidligere har deltaget som professionel danser i ”Vild med dans”, kan nu skrive andet end danser på sit CV. 

Hun har nemlig netop afsluttet den fireårige uddannelse som folkeskolelærer med fag i dansk, engelsk og historie. 

- Jeg kan bare rigtig godt lide at undervise, motivere og udvikle. Derfor, synes jeg, lærerfaget er spændende. Og det passer jo egentlig også meget godt med det, man får lov til som professionel danser i ”Vild med dans”, fortæller Jenna Bagge til BILLED-BLADET. 

Ikke færdig med skolebænken

Den 29-årige danser har deltaget i de sidste fire års ”Vild med dans”, og hun har derfor skullet jonglere med både professionel dans og uddannelse på samme tid. 

- Det har da ikke være lige nemt altid, men jeg har altid fået det til at fungere. Jeg har heldigvis nogle søde studiekammerater, som altid har stået klar til at hjælpe mig, så det har ikke været noget problem, siger Jenna Bagge. 

Selvom hun lige er blevet uddannet, er ”Vild med dans”-stjernen er ikke færdig med at sidde på skolebænken. 

Hun læser nemlig videre på kandidaten i faget didaktik, der, ifølge Jenna, kan åbne nogle døre for hende i fremtiden indenfor det mere projektorienterede indenfor læsning og undervisning, og det, synes hun, er meget spændende. 

Håber på mere Vild med dans

Om Jenna Bagge skal deltage i ”Vild med dans” for 5. gang, når det sendes til efteråret, vides ikke endnu, men dansestjernen håber, hun får lov en gang til. 

- Det er fantastisk at være med på holdet. Alle er så passionerede og søde, og så er det bare vildt fedt at møde nogle nye mennesker, få nye venskaber og lære fra sig, fortæller Jenna Bagge.  

A post shared by Jenna Bagge (@jennabagge) on

- Jubiiii.... Århusbanden består nu af fire glade, uddannede lærere.Held og lykke til de børn, der skal udsættes for det, skriver Jenna Bagge til et billede af hende og studievennerne, da de var færdiguddannede. BILLED-BLADET har fået lov til at bringe det søde billede. 

Nyd galleriet herunder med 20 Vild med dans-pletskud: