Derfor må Mikkel Beha undvære familien

Marian Midé, Mikkel Beha Erichsen, Emil Midé Erichsen og Theis Midé Erichsen

Marian Midé, Mikkel Beha Erichsen, Emil Midé Erichsen og Theis Midé Erichsen

Mikkel Beha Erichsen er vant til at være meget sammen med sin sejlerglade familie, men i disse corona-tider har de valgt at holde sig hver for sig.

Tirsdag, 31. marts 2020 - af Laura Dalgård Hansen

Der er mange, der får set meget mere til familien i disse corona-tider, men for Mikkel Beha Erichsen er det lige omvendt. Han er nemlig vant til at være meget sammen med familien, når de sejler rundt i verden, men nu holder de sig hver for sig.

- Alle er hjemme, og alle er hver for sig forstået på den måde, at vi ikke har set hinanden de sidste tre uger, fortalte Mikkel Beha Erichsen, da han ved med i TV 2-programmet ”Danmark står sammen”.

Svært med børnebørnene

- Vi har som så mange andre familier i Danmark én tæt på, som er i risikozonen. Han må bare ikke blive smittet, så vi prøver at holde os adskilt, selv om der ikke er nogen af os, der har symptomer. Der er små børnebørn, og det er svært.

- Lille Hugo er sådan én, der heldigvis godt gider at give sin farfar et kys ind imellem. Hvis jeg så ham, kan jeg ikke sige: ”Nej Hugo, nu skal du blive tre meter væk”. Så vi har valgt at være isoleret hver for sig, fortalte Mikkel Beha Erichsen om familiens nye situation.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Han er gift med Marian, og sammen har de sønnerne Emil, Theis og Alfred.

Emil og kæresten Louise har sønnen Hugo, som er godt halvandet år gammel, mens Theis og hans kæreste Ida for få måneder siden blev forældre til Nis.