Tori Spelling og Jennie Garth spiller sammen i ny TV-serie

Jennie Garth og Tori Spelling som Kelly Taylor og Donna Martin i \

Jennie Garth og Tori Spelling som Kelly Taylor og Donna Martin i "Beverly Hills 90210".

Arkivfoto: AOP

De to ”Beverly Hills 90210”-stjerner producerer og spiller hovedrollerne i komedieserien ”Mystery Girls”.

Onsdag, 8. januar 2014 - af Malan Joensen

Op gennem 1990’erne hang Tori Spelling og Jennie Garth sammen som ærtehalm i TV-serien ”Beverly Hills 90210” i rollerne som veninderne Donna Martin og Kelly Taylor.

Nu kan man senere på året se de to skuespillere arbejde sammen igen, denne gang i den nye komedieserie ”Mystery Girls”, skriver Huffington Post.

Skal løse kriminalgåder

Tori Spelling og Jennie Garth er producere på serien sammen med Maggie Malina, og de to skal også spille hovedrollerne – Jennie Garth er Charlie Contour og Tori Spelling er Holly Hamilton.

TV-serien tager sit udgangspunkt i, at Contour og Hamilton, der tidligere har været på TV i et detektivprogram, pludselig bliver præsenteret for et rigtigt kriminalmysterium, og det får kvinderne til at genoptage samarbejdet.

Spillede også sammen i "90210"

Produktionen af ”Mystery Girls” begynder efter planen i starten af 2014, og TV-serien ventes at få premiere på ABC senere på året.  

Tori Spelling og Jennie Garth har dog arbejdet sammen efter de sidste rulletekster fra ”Beverly Hills 90210” løb over skærmen – Jennie Garth vendte nemlig senere tilbage til efterfølgeren ”90210” som Kelly Taylor, hvor også Tori Spelling medvirkede et par gange som Donna Martin.

- TV