SE BILLEDERNE: Beverly Hills-stjerner besøger genopstået Peach Pit

GALLERI: Peach Pit genopstår

I anledning af premieren på den nye Beverly Hills-serie "BH90210", var den legendariske Peach Pit-diner genopstået for en stund.

Torsdag, 8. august 2019 - af Malan Joensen

Fredag aften er der dansk premiere på den nye "BH90210"-serie, der byder på et fantastisk gensyn med en del af de ikoniske skuespillere fra hitserien "Beverly Hills 90210". 

I anledning af premieren, der fandt sted onsdag i USA, har man på Melrose Avenue i Los Angeles kunnet få en helt særlig "Beverly Hills 90210"-oplevelse.

Gratis mad og drikke

For nyligt genopstod den legendariske Peach Pit-diner nemlig for en stund som en såkaldt "pop up"-restaurant, der var åben i tre dage, skriver flere amerikanske medier deriblandt Hollywood Reporter. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Peach Pit-efterligningen serverede blandt andet den klassiske Mega Burger, en vegetarisk Beverly Burger, Peach Pit-tærte, mini cheese cakes og hertil kunne man eksempelvis drikke chokolade- eller vanillemilkshakes.

Mindedes Luke Perry

Om aftenen kunne man også smage cocktails med navne som "West Beverly Blaze" (Pepsi, vodka og Grenadine, toppet med Maraschino-kirsebær) og "Peach Pit margarita" (Appelsinjuice, tequila, limejuice, Triple Sec, sukker og fersken). Og det hele var endda gratis!

Ved åbningen af den særlige hyldest til "Beverly Hills"-teenagernes favoritopholdssted deltog selvfølgelig nogle af hovedpersonerne fra TV-serien.

Og for at mindes Luke Perry, der gik bort den 4. marts, og hvis alt for tidlige bortgang var et stort chok for alle "Beverly Hills"-fans, var der indrettet en særlig plads på Peach Pit til seriens legendariske hjerteknuser. 

Se billeder fra åbningen af Peach Pit i galleriet ovenfor.

 

- TV