Peter Mygind filmer med britisk superstjerne

Peter Mygind. 

Peter Mygind. 

Foto: Dan Mariegaard

Skuespilleren Peter Mygind har fået en rolle i en ny julefilm, der også har den britiske superstjerne og oscarvinder Emma Thompson på rollelisten.

Fredag, 8. marts 2019 - af Karina Didriksen

Peter Mygind fik et tilbud, han ikke kunne takke nej til, da han blev spurgt, om han ville med­virke i den kommende julefilm ”Last Christmas”, som er baseret på Whams berømte julehit fra 1986. 

Her skulle han spille sammen med den 59-årige britiske stjerne og oscarvinder Emma Thompson.

Foto: MEGA

- De ledte efter en dan­sker, og så blev jeg kon­taktet af min manager, imens jeg filmede en TV-serie i Hamborg. Så bød jeg ind, og fire dage efter stod jeg i London, fortalte Peter Mygind til premie­ren på Viaplay-serien ”Den som dræber”.

Man siger ikke nej til Emma

- Jeg måtte lige give afkald på en ferie med min kone, men man siger ikke nej til Emma Thompson – og det sagde min kone også, lød det med et grin fra Peter Mygind.

Foto: MEGA

Den 55-årige skuespiller er beæret over, at han har fået mulighed for at møde stjernen fra film som ”For­nuft og følelse”, "Howard's End" og "Love Actually".

– Emma er det sødeste menneske i verden. Jeg mødte hende klokken et om natten på nogle natop­tagelser i Covent Garden. Det var på min anden op­tagedag, og hun kramme­de mig i 10 minutter. Det var en stor oplevelse og rigtig sjovt at lave filmen, fortalte Peter Mygind.

Filmen ”Last Christmas” forventes at få dansk biografpremiere i november 2019. 

- TV