Nikolaj Coster-Waldau til stor hollywood-fest med fruen

Nukaka og Nikolaj Coster-Waldau

Nukaka og Nikolaj Coster-Waldau

Foto: REX/MEGA

Nikolaj Coster-Waldau måtte se sin filmbror, Peter Dinklage, vinde TV-prisen, The Emmy, for bedste mandlige birolle i "Game of Thrones".

Mandag, 23. september 2019 - af Dorte Quist

Nukaka og Nikolaj Coster-Waldau var et flot par på den røde løber, da den store Emmy-fest løb af stablen i Hollywood i nat.

Kjole fra Jesper Høvring

Nukaka Coster-Waldau havde fået designer Jesper Høvring til at skabe den elegante grå, asymmetriske gallakjole med det smalle perle-broderi på udskæringen.

Som altid havde Nukaka ikke glemt sin grønlandske baggrund, så i hånden havde hun en sælskindstaske og i ørerne store perleøreringe med grønlandsk mønster.

Nikolaj Coster-Waldau stod nu ikke tilbage for sin smarte hustru, for han kom i ikke mindre end en guldbrokade smokingjakke.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Nomineret til Emmy

Lige lidt hjalp det dog Nikolaj Coster-Waldau, for han fik ikke den Emmy pris, som han var indstillet til for sin mandlige birolle som ridderen Jamie Lannister i fantasy-ferien "Game of Thrones", men måtte i stedet se den gå til sin filmbror, Peter Dinklage, der spiller Tyrion Lannister.

Til gengæld fik den sidste sæson af "Game of Thrones" ikke mindre end hele rekordstore 32 nomineringer ved årets Emmy-uddeling. Det blev dog HBO's anmelderroste miniserie "Chernobyl", der løb med flest af de store priser.

Nukaka og Nikolaj Coster-Waldau Foto: REX/MEGA

Nukaka og Nikolaj Coster-Waldau

- TV