Jesper Vollmer sejler over Atlanten: Kærlig afsked med familien

Jesper Vollmer med sønnerne Eliot og Storm. 

Jesper Vollmer med sønnerne Eliot og Storm. 

Foto: Krestine Havemann

Kokken Jesper Vollmer fik kærlige kram af sine to drenge, inden han satte kursen mod Caribien for at filme tv-programmet ”Over Atlanten”.

Fredag, 29. november 2019 - af Karina Didriksen

Jesper Vollmer har givet sig selv en kæmpe udfordring. Han har nemlig sagt ja til at deltage i en ny sæson af Kanal 5-programmet ”Over Atlanten”.

Onsdag den 27. november sejlede han sammen med fem andre kendte fra Lanzarote til Caribien på en tre uger lang rejse. Inden da havde han sagt farvel til hustruen Annette Heick og sønnerne Eliot, 15, og Storm, 10.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

- Det er det længste, jeg har været væk fra familien. Eliot synes, det er spændende, og at det bliver fedt. Men i ugen op til afgang kunne jeg godt mærke på Storm, at det var nogle lidt længere kram, jeg fik om aftenen, fortæller Jesper Vollmer til BILLED-BLADET.

Voldsom ulykke i 2015

Til januar er det fem år siden, at Jesper Vollmer brækkede nakken i en voldsom ulykke, og derfor er sønnerne naturligvis også bekymrede for, hvordan det kommer til at gå deres far på båden. 

- Vi har selvfølgelig talt om turen, for de har jo prøvet, at deres far har været ude for en ulykke, hvor der ikke rigtig var nogen kontrol fra min side, forklarer den 45-årige kok.

Udover Jesper Vollmer er Anders Lund Madsen, Katerina Pitzner, Kristian von Hornsleth, Wafande og Julia Sofia også med på den lange sejltur.

Anden sæson af ”Over Atlanten” får premiere på Kanal 5 i foråret 2020. 

Lene Beier