Jason Priestley: Føltes som at have spildt ni år af sit liv

Jason Priestley.

Jason Priestley.

Foto: AOP

"Beverly Hills 90210"-stjernen Jason Priestley, der spillede Brandon Walsh, fortæller om sin afsked med TV-serien.

Torsdag, 27. februar 2014 - af Hanne Rask

Det kan være hårdt at være kvindebedårer. Det oplevede Jason Priestley, da han op gennem 1990´erne spillede Brandon Walsh i den amerikanske kultserie ”Beverly Hills 90210”.

Den 21-årige Jason Priestley var en stor stjerne, men det var til tider hårdt med den store opmærksomhed og popularitet. I et stort interview i avisen The Guardian fortæller den tidligere stjerne, hvordan det var at være mere end almindeligt populær.

Et af de første år, han var en del af succes-serien, rejste han for eksempel til Schweiz ved juletid for at nyde komplet anonymitet i alpelandet, der tydeligvis ikke var begyndt at vise ”Beverly Hills 90210”.

- Når jeg ser tilbage, er jeg overrasket over, jeg klarede mig igennem det, fortæller Jason Priestley, der tilføjer, at det var hårdt som ung mand at tackle den store opmærksomhed.  

Ingen afskedsfest

- Jeg var ikke så selvsikker, at jeg så det som en mulighed at blive så kendt. Ingen ville forvente det; du ville være skør, hvis du forventede det, siger den i dag 44-årige Jason Priestley, og gør sit bedste for ikke at lyde bitter.

Det var nemlig lidt af et antiklimaks for ham, da han forlod serien, som han gjorde i fjerde episode af den niende sæson.

Om morgenen, den sidste dag, indspillede Jason Priestley en scene med den skuespiller, der skulle erstatte ham. Herefter gav han sine kolleger et kram, pakkede sine ting og forlod derefter stedet i sin bil.

- Og det var det. Der var ingen afskedsfest eller noget som helst. Ingenting. Det føltes som om, jeg havde spildt ni år af mit liv, siger Jason Priestley, der ellers trak i millionvis af seere til skærmen uge efter uge.

Den tidligere ”Beverly Hills”-stjerne har siden 1990’ernes TV-succes blandt andet arbejdet med motorsport og instruktion og er for øjeblikket aktuel med filmen ”Cas & Dylan”, hvor han blandt andet har instrueret Richard Dreyfuss.

 

- TV