Advarselsmeddelelse

Missing Feeds plugin RedirectProcessor. Please contact your site administrator.

Caroline Wozniacki gift i fantastisk designerkjole

Caroline Wozniacki, David Lee

Caroline Wozniacki, David Lee

Foto: Thomas Laursen

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki fik sin David Lee ved et celebert bryllup i Italien.

Søndag, 16. juni 2019 - af Niels Burgos

Alle havde gættet på, at Caroline Wozniackis bryllup med den tidligere basketballspiller, David Lee, var nært forestående. Og da en lang række af parrets venner i sidste uge begyndte at publicere fotos af sig selv i Monaco, tog gætterierne til i styrke: Brylluppet skulle sikkert stå i det stenrige fyrstedømme i weekenden.

Carolines overraskelse

Caroline Wozniacki selv har under hele forløbet været yderst hemmelighesfuld om detaljerne - og det lykkedes hende også til allersidst at overraske alle, fordi brylluppet ikke fandt sted i Monaco, men i Toscana i Italien.

Nyheden kom frem i det internationale modemagasin Vogue, der også som de eneste har kunnet bringe fotos af den smukke brud. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

"Tennisspiller Caroline Wozniacki og tidligere basketballspiller David Lee er blevet gift", skriver magasinet og fortæller, at parret gav deres bryllupsløfter foran 120 gæster i Castiglion del Bosco i Italien.

Caroline Wozniackis brudekjole var kreeret af designeren Oscar de la Renta.

Klik på dette link, hvis du vil se kjolen hos Vogue.

Flere mener dog, at billederne, som Vogue har offentliggjort, ikke er af den helt færdige kjole - og at der formenlig mangler bl. a.  at blive påsat applikationer på kjolens overdel.