33-års fødselsdag: Se mors søde hilsen til Kasper Schmeichel

Bente Schmeichel, Kasper Schmeichel

Bente Schmeichel, Kasper Schmeichel

Foto: Thomas Laursen

Bente Schmeichel sender "kys fra mor" til sin søn, foboldhelten Kasper Schmeichel, på hans fødselsdag.

Tirsdag, 5. november 2019 - af Niels Burgos

"Verdens bedste målmand". Dansk landsholdshelt. Idol for tusindvis af unge fodboldglade. Men for sin mor, Bente, er Kasper Shcmeichel i dag, den 5. november, først og fremmest hendes elskede søn, der fylder 33 år.

På Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at citere fra, har Bente Schmeichel publiceret tre søde fotos fra unge Kaspers allerførste fødselsdage, hvor mor og søn  puster lys ud i kagen - og  fødselsdagsbarnet spiser fødselsdagskage med stor appetit.

Tiden flyver

Kasper er født i 1986, mens  Bente og  Kaspers far, Peter Schmeichel stadig boede i Danmark. Først i 1990'erne tog den internationale karriere for alvor fart, da Peter Schmeichel kom til engelsk fodbold - og unge Kasper levede det meste af sin barndom i England.

Bente Schmeichel kan være rævestolt over sin store søn, der i dag med stormskridt er fulgt i farmands fodspor - som målmand både i engelske Leicester og på det danske landshold.  Og så har Kasper har sammen med sin hustru Stine fået to børn, Max, der er født i 2010, og Isabella, der kom til verden to år senere. Kasper har desuden lillesøsteren Cecilie Schmeichel.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Kasper Schmeichel, Bente Sechmeichel Foto: Privat

Kasper Schmeichel, Bente Sechmeichel

På Instagram skriver Bente Schmeichel. "Happy birthday - 33 years today. First born. Love you, Time flies - kisses from Mom".