Poul Krebs, Marianne Eihlit og Casper Elgaard tester elbiler

Marianne Eihilt er de næste tre måneder kørende på el
Marianne Eihilt er de næste tre måneder kørende på el
Foto: CLEVER

Solen strålede om kap med de nypudsede elbiler, da Poul Krebs, Marianne Eihlit og Casper Elgaard fik overdraget hver deres elbil i Århus

Torsdag, 21. juni 2012 - af Louise Møller

De tre kendisser kører de næste tre måneder med i forskningsprojektet Test-en-elbil og er dermed med til, at gøre Danmark klogere på elbiler og opladning. Tanken er, at de som elbilambassadører samtidig kan være med til at bryde med folks fordomme om elbiler, så flere vil tage de grønne biler til sig.

Det er el-biloperatøren CLEVER, der står bag forskningsprojektet Test-en-elbil, der er Europas største og kører i 21 danske kommuner. I går var der overdragelse til et nyt hold testpiloter i projektet i Århus, og som noget særligt også til de nye elbil-ambassadører Krebs, Eihlit og Elgaard. De skal nu skal hjælpe med at sprede budskabet om elbiler.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Nysgerrighed og bilglæde

Det er nysgerrighed for fremtidens biler og bilglæde, der har drevet både Poul Krebs og Marianne Eihlit ind i elbilprojektet, det fortæller de begge ved overdragelse af bilerne i Århus. De tre århusianere får også hver deres såkaldte intelligente lade-boks sat op derhjemme - med andre ord flytter "tankstationen" hjem i deres garager i en periode.

- Vi er rigtig glade for, at Krebs, Eihlit og Elgaard har valgt at være elbil-ambassadører, og vi ser frem til at høre om deres dagligdags erfaringer med både elbilkørsel og ikke mindst med hjemmeopladningen, der giver dem enkel og hurtig opladning - og som samtidig kan indstilles, så elbilen tankes op, når strømmen er billigst og grøn," fortæller Lars Bording, adm. direktør i CLEVER.

- TV
Hugo Helmig