Margrethe Vestager debuterer i populært radioprogram

Foto: Martin Høien

EU-kommisær og kommende Eu-næstformand Margrethe Vestager er lørdag med i "Mads & Monopolet.

Fredag, 23. august 2019 - af Henrik Salling

Politiker Margrethe Vestager opnåede ikke posten som EU-kommissionsformand. I stedet måtte hun tage til takke med næstformands-posten.

Men lørdag når hendes karriere endnu et højdepunkt, når hun kan sætte sig til rette i en af de tre stole i det populære radioprogram "Mads & Monopolet".

- Hun har i årevis været SÅ tæt på målet uden at sparke bolden helt i kassen. Men på lørdag sker det. På lørdag kan hun endelig citere Tom Cruise fra filmen Jerry McGuire og sige: ’You complete me’.

- På lørdag debuterer Margrethe Vestager i Mads & Monopolet. Det bliver en absolut fornøjelse at byde hende velkommen, og hun bliver flankeret af de to pragteksemplarer Nicolaj Kopernikus og Jan Gintberg. Mads & Monopolet lørdag på P4 fra kl 9-12, skriver den kække radiovært på programmets Facebook-side.

Erfaren paneldeltager

Margrethe Vestager har masser af erfaring at dele ud af. Præstedatter, cand.polit og ikke mindst mor til tre døtre bør gøre konkurrencekommissæren og den kommende næstformand kompetent til at svare på læsernes mange dilemmaer.

Og det er langt fra nemt at komme med i det eftertragtede monopol, som gennem årene har haft et væld af gæster. Og udover de "faste" dukker der nye stemmer op i radioen lørdage mellem 9 og 12.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

- Hvis en er interessant, ringer jeg og spørger, om de vil være med. Og det vil de for det meste gerne og så prøver jeg at planlægge god kemi, fortalte Mads Steffensen for nylig til BILLED-BLADET under et arrangement i DR-Byen.

I udsendelsen i morgen får Margrethe Vestager selskab af to garvede "Monopolister" - nemlig Nicolaj Kopernikus og Jan Gintberg. Det bliver alt andet end kedeligt.