Remee og kæresten hyggede sig til afterparty i Imperial

Remee og Mathilde Gøhler.

Remee og Mathilde Gøhler.

Foto: Lars. H. Laursen

Imperial-gallapremieren på den nye Hobbitten-film blev rundet af med et flot afterparty i biografens foyer. Her blev der budt på en udsøgt Hobbitten-buffet.

Mandag, 8. december 2014 - af Ulrik Ulriksen

Den nye film "Hobbitten: Femhæreslaget" er et pletskud af et eventyr, som gæsterne til gallapremieren i Imperial i København virkede meget begejstrede for.

De samme gæster virkede også ganske sultne, da de havde nydt den to timer og 24 minutter lange film.

Mange kastede sig således glubske som dværgædende bjergtrolde over den lækre buffet til gallapremierens afterparty i Imperials foyer.

Blandt de mange lækkerier til eventen var den skønne undertøjsmodel Mathilde Gøhler, der nød en kæresteaften med sin Remee.

Parret kom til gallapremieren i sidste øjeblik og hoppede diskret ind i biffen. Dermed fangede de ikke det meste af den ventende presses opmærksomhed.

Til gengæld gjorde de sig godt og flot bemærket ved buffeten til efterfesten, hvor også mange af de øvrige VIP-gæster slappede af ovenpå to timers action med vildt fægtende elversoldater og orker.  

– Vi sov lidt for længe, og derfor kom vi for sent. Men vi nåede da filmen. Nu skal vi bare hygge os og nyde julen sammen. Vi har ikke lagt juleplanerne helt endnu, sagde Remee.

 

Hugo Helmig