Brækkede hoften i cykeluheld: Nu er Erik Clausen frisk igen

Erik Clausen.

Erik Clausen.

Foto: Martin Høien

Da Erik Clausen var til cirkuspremiere, ankom han til forestillingen med stok. Et grimt cykelstyrt kostede en brækket hofte og en hård omgang med genoptræning.

Tirsdag, 23. april 2019 - af Ulrik Ulriksen

Erik Clausen, 77 år,  havde sin kone, Pernille, og deres barnebarn, Lily på ni år, med i Cirkus Arena for nylig. Erik brugte stok, da han kom til forestillingen.

– Ja, jeg har været ude for et uheld og brækkede hoften, så jeg har været gennem genoptræning, lød det fra Erik Clausen.

Fik foden ind i pedalen

- Uheldet skete, da jeg bremsede op på min cykel og fik foden ind i pedalen, og så faldt jeg ned uheldigt, sagde Clausen og smilede venligt.

– Det er et halv år siden,  at det skete, men jeg har været til genoptræning, og så får man jo god kondition. Det var smertefuldt, men genoptræningen har hjulpet, og jeg er frisk igen. Og nu skal vi en tur i cirkus, lød det fra en veloplagt Erik Clausen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Erik Clausen klar igen

– Ja, han er blevet sig selv igen, kom det med et smil fra fru Pernille, inden hun og Erik sammen med barnebarnet Lily for alvor tog hul på en hyggeaften i Cirkus Arena.

- TV