Her kan du købe vores nye GULDNUMMER

ROYALT GULDNUMMER er nu i butikkerne, dér hvor I normalt køber BILLED-BLADET.

ROYALT GULDNUMMER er nu i butikkerne, dér hvor I normalt køber BILLED-BLADET.

Nu kan I genopleve alle de kongelige øjeblikke fra året der gik, i BILLED-BLADETs guldnummer, der kan købes i butikkerne nu.

Torsdag, 28. november 2019 - af Jan Bergman

Fra torsdag den 7. november, lander BILLED-BLADETs store kongelige guldnummer i handlen.

Guldnummeret er vores selvstændige magasin, som i tekst og ikke mindst smukke og unikke billeder fortæller historien om, hvad der er sket i de kongelige familier i ind- og udland i årets løb.

ROYALT GULDNUMMER

I kan blandt andet komme med til bryllup, konfirmation, runde fødselsdage, store mærkedage, gallafester, rejser, i Zoologisk Have …

Og så var der jo også lige den dag, at en vis kronprinsesse blev udnævnt til ny rigsforstander af sin svigermor. Det var en af de historiske dage, hvor følelserne sad uden på tøjet hos den kongelige familie, og det er selvfølgelig en af de dage, vi ser tilbage på – med stor glæde – i BILLED-BLADETs guldnummer.

Spar op til 47% med BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

Spar op til 47% med BILLED-BLADET i julegave
Klik her og læs hvordan!

EN GAVE DER LUNER

Oplev eller genoplev selv alle de store øjeblikke, eller måske kender I en, der vil sætte pris på at få magasinet som en værtindegave, en adventsgave eller lignende.

HER KØBER I GULDNUMMERET

I finder vores guldnummer i butikkerne, dér hvor I normalt køber BILLED-BLADET, og vi ønsker jer – eller dem I eventuelt forærer magasinet til – rigtig god læselyst!