Her er julegaven, der glæder langt ind i det nye år

Med et gaveabonnement på BILLED-BLADET i julegave, glæder du en du holder af langt ind i det nye år. Du kan også forkæle dig selv og spare op til 47 % på abonnementet.

Med et gaveabonnement på BILLED-BLADET i julegave, glæder du en du holder af langt ind i det nye år. Du kan også forkæle dig selv og spare op til 47 % på abonnementet.

Mangler du en julegave - og kan du ikke rigtig overskue tiden, så fortvivl ikke. BILLED-BLADET har løsningen.

Mandag, 23. december 2019 - af Jan Bergman

NEMT, HURTIGT OG LIGE TIL DØREN

Aldrig har det været nemmere at bestille et gaveabonnement på BILLED-BLADET, og vi har sammensat nogle helt særlige abonnementer med stor rabat til dig, der ønsker at glæde med Danmarks Royale Ugeblad i julegave.

Vores gaveabonnementer begynder fra 149 kroner for fire numre af BILLED-BLADET. Du kan også bestille flere numre – så bliver din rabat større – op til 47 % kan du spare.

Med et gaveabonnement på BILLED-BLADET giver du dig selv eller en, du holder af, alt det bedste om de kendte og kongelige. Giv det i julegave til din mor, søster, tante eller en god veninde.

GLÆD OGSÅ DIG SELV

Du kan selvfølgelig også vælge at give dig selv et gaveabonnement i julegave. Det er nemt, hurtigt og levering lige til din dør.

ABONNEMENTET STOPPER AUTOMATISK

Gaveabonnementet udløber automatisk, men man kan sagtens forlænge abonnementet, hvis man fortsat ønsker at modtage BILLED-BLADET i sin postkasse hver torsdag.

Det er nemt at bestille et abonnement på BILLED-BLADET - klik her - så er juleglæden sikret langt ind i det nye år.

OBS! Alle tilbud i artiklen kan være tidsbegrænset. Klik på indsatte links, for at se aktuelle og gældende tilbudspriser.