Her er dit BILLED-BLADET

Her kan du se, hvad der er i ugens BILLED-BLADET

Onsdag, 11. december 2019 - af Jan Bergman

Vi har igen samlet et nummer af BILLED-BLADET fyldt med billeder og historier om de kendte og kongelige, og selvfølgelig Danmarks bedste tv-blad.

Henriette Zobel blev kun 57 år

I BILLED-BLADET i denne uge siger vi farvel til Henriette Zobel, som familien har mistet alt for tidligt. Den triste nyhed er kommet som et chok for alle, og vi har samlet en buket af smukke mindeord fra hendes nære venner.

Stort gemmehæfte til dig 

Vi mindes også årets største kongelige øjeblikke i et flot gemmehæfte, hvor du får alle de bedste billeder og kan mindes de smukkeste øjeblikke fra 2019.

Stort interview med Prins Joachim

Du kan også læse et eksklusivt interview med Prins Joachim, som BILLED-BLADET har mødt i Paris. Han fortæller om familiens nye liv, om julen og om hvor glad han er for sin store succes med tv-programmet ”Prins Joachim fortæller”.

Stem og vind på årets kjoler

Husk også, at det er nu du kan være med til at stemme på årets smukkeste kjoler. Vi starter med de kendtes gallakjoler, i næste uges store julenummer skal I bestemme, hvilken brudekjole der har været årets flotteste, og til slut, i vores flotte nytårsnummer, så gælder det valget af årets kongelige kjole.

Alt det og meget mere i BILLED-BLADET - Danmarks royale ugeblad.

Ugens BILLED-BLADET er på gaden fra den 12. december.