ABONNEMENT: Sådan sparer du mest på BILLED-BLADET

Med et abonnement på BILLED-BLADET kan du også få adgang til Pling.dk for 49 kr. pr. måned

Med et abonnement på BILLED-BLADET kan du også få adgang til Pling.dk for 49 kr. pr. måned

På BILLED-BLADET har vi altid et godt abonnementstilbud til dig. Læs her, hvordan du finder det, der passer til dig og din pengepung.

Tirsdag, 10. marts 2020 - af Jan Bergman

Forkæl dig selv eller en, du holder af, med et abonnement på BILLED-BLADET. Det kræver blot få klik med musen, så er vi klar til at levere BILLED-BLADET til din hoveddør - hver eneste uge.

Du sparer 1.774,80 kroner

Til dig, der ønsker at modtage BILLED-BLADET hver eneste uge de næste to år, har vi et fordelagtigt tilbud. Bestil et 2-årigt abonnement, og spar hele 1.774,80 kroner på BILLED-BLADET. Din samlede pris er 2.900 kroner og besparelsen er på 47 %

Når du tegner et 2-årigt abonnement på BILLED-BLADET, modtager du hele 104 numre af bladet, direkte til din bopæl. På denne måde sikrer du dig fast levering af nyheder om de kendte og kongelige.

OBS! Alle tilbud i artiklen kan være tidsbegrænset. Klik på indsatte links, for at se aktuelle og gældende tilbudspriser.

 

BILLED-BLADET er Danmarks royale ugeblad, og bladet har Danmarks flotteste og bedste dækning af de kongelige familier i ind- og udland. Vores journalistik er troværdig, positiv og underholdende, og vi sætter en ære i at lave det bedste af det bedste indhold med alle de kendte fra TV, film, musik og sport, også når vi står på den røde løber for at kunne bringe de smukkeste billeder fra gallafester og premierer.

BILLED-BLADET har også Danmarks suverænt bedste og mest overskuelige TV-blad med en komplet guide til ugens film og TV-programmer samt masser af kryds og quiz til hygge og underholdning.

 

Abonnementsbetingelser

 

Dit abonnement
Som abonnent modtager du dit blad i løbende abonnement på udgivelsesdatoen, dog er der op til 5 dages leveringstid til udlandet. Du skal være over 18 år for at kunne oprette et abonnement. Er du under 18 år, skal vi have dine forældres eller din værges samtykke. Gaveabonnementer kræver, at modtager og betaler er ikke er samme person. Hvis navnet på modtager og betaler er ens, oprettes abonnementet som et almindeligt løbende abonnement. Hvis der oprettes flere abonnementer på det samme blad til den samme person på den samme adresse og i samme periode, leveres bladene i forlængelse af hinanden. Dette kræver dog, at navne og adresse på abonnenten er fuldstændig identiske.

Kontakt kundeservice
Du kan kontakte Aller Medias kundeservice på tlf. 72 34 20 70, e-mail: abo@aller.dk eller via allerservice.dk. Du bedes oplyse dit kundenummer ved alle henvendelser. Købelovens mangelregler finder anvendelse på både gaven og dit blad. Har du klager over dit abonnement, bedes du altid først kontakte Aller Medias kundeservice.